Sådan aktiverer eller deaktiverer du sporing

Aktiver og konfigurer kun spor under vejledning af en kundeserviceekspert.

Sådan aktiverer eller deaktiverer du programsporing og ydeevnesporing:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Klik på Knappen Support-knappen nederst i vinduet.

Dette åbner vinduet Kundeservice.

3. Klik på linket til Supportværktøjer for at åbne Supportværktøjer.
  4. Brug skiftekontakten til at aktivere eller deaktivere programsporinger og ydeevnesporinger i henhold til instruktionerne fra en kundeserviceekspert.
  5. For at gemme ændringerne skal du klikke på knappen Gem.

Hvis du vil slette alle systemdata, rapporter og sporingshændelser, skal du klikke Slet alle servicedata og rapporter.